Joburi & Carieră

Lucrul în echipă

Ce rost ar mai avea ideile fără oportunitatea de a le prezenta? Ce rost ar mai avea realizările fără apreciere? Ce rost ar mai avea talentul fără încurajare?

Viața de afaceri de zi cu zi este de obicei dominată de un ritm agitat și de o presiune legată de a produce o concurență, devenind astfel mai rigid în toate domeniile. Așadar, este cu atât mai important pentru angajații noștri să-și asume zilnic responsabilitatea  și să imbunătățească interesele pentru clienții noștri cu soluții inovatoare.

 

Resurse Umane

Acolo unde ideile se pot dezvolta libere și managerii creează un spațiu privind modalitățile neconvenționale de gândire, acolo se produc inovațiile. Acolo unde potențialul este recunoscut, apreciat și îngrijit, acolo se creează baza pentru realizările extraordinare de care clienții noștri au nevoie. Pentru îndeplinirea standardelor înalte, HOBAS pune mare importanță pe dezvoltatea angajaților. Identificăm și dezvoltăm atuurile fiecărui individ - cu scopul de a-i motiva și de a le oferi oportunități pentru dezvoltarea personală, analizându-le abilitățile și cunoștințele depre organizare. Angajații noștri stiu că dacă sunt devotați și dedicați vor avea șanse excelente în carieră, într-o companie internațională - la urma urmei, 90% din personalul nostru de conducere a avut ca și punct de pornire o treaptă mai joasă în firma noastră.

 

Încredere

Pune mare preț pe comunicare. De fapt, considerăm că onestitatea și respectul ca și devotamentul pentru valorile noastre reprezintă baza muncii în echipă. Pentru a întări încrederea în companie, au loc întâlniri periodice, unde angajații învață mai multe de la conducere despre situația actuală în diferite domenii din grup, strategie și planuri de viitor. În timpul evaluării angajațiilor, superiorii discută performanțele acestora împreună cu ei și împreună discută viitor lor în cadrul companiei. Scopul nostru este de a încuraja pe fiecare să vadă imaginea de ansamblu, să oferim tuturor angajațiilor HOBAS cea mai bună bază pentru munca de zi cu zi și astfel, să creștem beneficiile de care se bucură clienții noștri cu produsele și serviciile oferite. Condițiile sigure de muncă din producție, echipament de ultimă generație și procese bine structurate sunt importante pentru noi. Lucrăm împreună cu angajații pentru a îmbunătăți îm mod constant mediul lor de lucru, pentru că doar angajații sănătoși vor fi motivați să dea un bun randament

 

Cel mai Bun pentru cel mai Bun

Mediul nostru se modifică rapid - trebuie să analizăm în mod constant cererile clienților și să le anticipăm pe cele viitoare, astfel încât să rămânem competitivi. Academia HOBAS este un centru de formare și dezvoltare internă care oferă cursuri personalizate, unde experții interni și externi lărgesc perspectivele angajaților și le adâncesc cunoașterea de specialitate. Fie că este vorba de subiecte tehnice, abilități delicate sau limbi străine - fiecare angajat este bine venit să ia parte la curs.