Profil companie

Cine suntem

 

Ţevile sunt printre cele mai esenţiale inovaţii pentru şi ale civilizaţiilor noastre. Cu cât populaţia este mai densă, cu atât sănătatea şi bunăstarea noastră, cea a economiilor noastre şi nu în ultimul rând cea a mediului nostru depind de funcţionarea sistemelor de ţevi. Avem nevoie de ele pentru aprovizionarea cu apă potabilă, irigaţii, canalizare, drenaj pentru drumuri, poduri şi tuneluri şi pentru transportul apei la şi de la fabrici şi pentru producţia de energie verde.

 

Noi producem sisteme de conducte cu tehnologii de producţie de ultimă generaţie şi le comercializăm pentru aceste domenii de aplicare. Cu sprijinul şi serviciile pe care le oferim începând de la dimensionarea şi stabilirea traseului conductelor prin calcule şi până la servicii de consultanţă pe şantier, produsele noastre au fost instalate printr-o varietate de metode precum cele ce presupun tranşee deschise, microtuning, relining si suprateran, în peste 100 de ţări. Însumând de mii de kilometri de conducte, linia ar putea înconjura întreaga lume de mai multe ori.

 

Sistemele de conducte Hobas CC-GRP sunt produsul a peste șase decenii de inovare, experiență și dezvoltare. În 2017, cei doi lideri de piață pentru aceste sisteme de conducte - Hobas Europa și Amiantit Europa cu tehnologia sa Flowtite - și-au combinat forțele pentru a forma o societate cu capital mixt, Amiblu.

Hobas este deținută integral de Amiblu Holding GmbH prin filiala sa Amiblu Tehnology AS. Amiblu Tehnology licențiază tehnologiile respective, Flowtite și Hobas, către diverse companii partenere care operează în afara Europei.