Sisteme de irigații HOBAS

Deoarece apa trebuie, de obicei, să ajungă departe în destinaţia sa, sistemele de irigare cu performanţă slabă pot irosi mai mult de 50 la sută din apă înainte de a ajunge pe culturi. Potenţialul pentru economie, precum şi îmbunătăţirea ecologică constau deci în tehnologia şi echipamentul de irigare aplicate, respectiv calitatea magistralei de conducte.

 

Există diverse tehnici de irigare care sunt diferenţiate în funcţie de modul în care apa este distribuită. Scopul este întotdeauna acelaşi cu toate acestea: de a iriga terenurile uniform cu apă, în scopul de a maximiza calitatea plantelor şi recoltelor. De la izvor, apa captată este transportată prin aşa-numitele magistrale către vane, antene şi, în final către aspersoare sau dispozitivele de distribuire a apei.

 

Alegerea ţevilor potrivite va dovedi valoarea acestora în termeni de cost-eficacitate: întreţinerea pe toată durata de viaţă, instalarea, mentenanţa, proprietăţile hidraulice, etanşeitatea sistemului, etc. joacă un rol decisiv pentru profitabilitate. Datorită unei perioade de peste o jumătate de secol de experienţă în producţie şi dezvoltare, beneficiile inerente ale sistemelor de conducte HOBAS oferă servicii de alimentare cu apă durabile şi eficiente din punct de vedere al costului.

Domeniu de aplicare al produselor
Diametrul nominal [DN] 150 - 3600 mm
Presiunea nominală [PN] 1 - 32 bar
Produse - Țevi, Îmbinări, Armături, Accesorii