HOBAS - Sisteme de conducte pentru industria tratării gazelor industriale

 

În cazul a diverse procese de prelucrare industrială se folosește dioxid de carbon pentru prelucrarea materialelor. Transportul gazului prin sisteme de țevi HOBAS PAFSIN oferă în acest caz variate avantaje: rezistență față de variațiile de temperatură și radiațiile UV, colorarea personalizată a țevilor conform dorinței clientului, dar și posibilitatea adaptării structurii peretelui la diferite condiții chimice. Folosirea țevilor HOBAS se datorează simplității instalării precum și numeroaselor posibilități de a combina țevile cu alte materiale. 

 

 

În timpul proceselor de producție din industria hârtiei și a celulozei sunt generate gaze sărace, care se compun din aer, vapori de apă, compuși organici volatili SO2 și SO3. Aceste gaze sunt trimise către o instalație de evacuare termică. La alegerea materialelor ce vor fi utilizate pentru conducte trebuie deci avute în vedere valoarea redusă a pH-ului și temperatura înaltă  a gazelor. Uneori țevile trebuie să reziste și la radiația UV, când conducta are traseul suprateran în afara clădirii fabricii.

 

Țevile industriale de la HOBAS sunt rezistente la coroziune, ușor de amplasat și datorită folosirii unei rășini rezistente la UV și sunt ideale pentru conductele de gaze sărace. Am livrat în total 140 m de țevi DN 700, PN 2.5 cu secțiuni prefabricate în uzină, care au fost apoi asamblate la fața locului prin laminare manuală.

 

 

 

Domeniul de aplicare
Diametru Nominal [DN] 150 - 3600 mm
Presiune nominală [PN] 1 - 32 bar
Temperatură până la 80° C (temperaturi mai mari - la cerere)
Pipe Systems Țevi, Îmbinări, Fitinguri