Sisteme de conducte de apă potabilă

Apa părăseşte rezervorul printr-o linie specială de apă potabilă. Aici intervine HOBAS cu o selecţie largă de diametre de ţeavă pentru diferite clase de presiune. Suprafeţele foarte netede interioare ale ţevilor cu un coeficient de rugozitate extrem de scăzut minimizează pierderile de sarcina, asigură rate optime ale debitului şi ajută astfel la economisirea energiei în sistemele de pompare. O gamă largă de accesorii standard şi personalizate, inclusiv teuri, flanşe şi coturi intregesc gama de produse.

Domeniul de aplicare al produselor
Diametrul nominal [DN] 150 - 3600 mm
Presiunea nominală [PN] 1 - 32 bar
Rigiditate nominală [SN] 630 - 1,000,000 N/m²
Produse - Țevi, Cuple, Armături, Accesorii
- Rezervoare de apă potabilă
- Puțuri de colectare a apelor de izvor
- Cămine de vizitare și camere de depozitare
- Puțuri-țevi si pompe de filtrare

Rezervoare de apă potabilă

După colectare sau extragere, apa din izvoare şi apa subterană este alimentată în reţeaua de furnizare a apei potabile şi de obicei stocată într-un rezervor iniţial. Cu o capacitate de cinci la câteva sute de metri cubi, rezervoarele HOBAS sunt disponibile într-o varietate de modele prefabricate . Aceasta înseamnă că fiecare rezervor de stocare la cheie este fabricat personalizat şi furnizat în șantier cu toate piesele pre-montate (de exemplu, intrarea de inspecție, camera vanelor).

Puțuri și țevi de filtrare

Puţurile şi ţevile de filtrare HOBAS sunt folosite la captarea cantităţilor mari de apă subterană pentru obţinerea de apă potabilă. Acest proces implică introducerea ţevilor orizontale sau verticale în straturile portante de apă sub nivelul panzei freatice. Apa este apoi extrasă prin filtrul de pietriş şi un grătar cu ochiuri mari, tijele filtrului. Ţevile de filtrare HOBAS au câştigat o reputaţie excelentă în această aplicaţie pentru coeficientul lor extraordinar de filtrare, datorită zonei mari de filtrare, rezistenţei înalte care poate fi adaptată conform cerinţelor, şi eficienţei costurilor de instalare şi de funcţionare.